over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Claudia Veen. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen dochters. Naast mijn beroep als coördinator van symposia en evenementen in de zorg ben ik gediplomeerd NESPG-masseur. Bij Leffelaar Opleidingen, Veerman college heb ik in 2009 de opleiding Klassieke massage gevolgd, waar naast het praktisch masseren, ook anatomie, fysiologie, Oosterse filosofie en meridiaanleer werd gedoceerd.
Enthousiast door de positieve effecten van een massage, ben ik verder gegaan met de opleiding Voetreflexzonemassage. Beide opleidingen zijn door de NESPG (Nederlandse Examen Stichting in de Sport en Perimedische Gezondheidszorg) erkend. Daarnaast heb ik ter verdieping nog enkele (wellness)cursussen gevolgd. Inmiddels ben ik werkzaam als masseur bij STUDIOMJ skin, body & nailcare in IJburg en in mijn eigen massagepraktijk Libra in de Casimirstraat, waar ik u met veel plezier de volgende behandelingen aanbied: