Claudia Veen – massagepraktijk Libra

Even voorstellen

Mijn naam is Claudia Veen. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen dochters. Naast mijn beroep als directiesecretaresse bij Cordaan, in het Hof van Sloten te Amsterdam, ben ik gediplomeerd NESPG-masseur.

De interesse in massage en anatomie is ontstaan na een knieongeval tijdens de wintersport in 2008. De revalidatie die volgde wakkerde mijn interesse in de kunst van het masseren verder aan, waarna ik besloot om in 2009 bij het Leffelaar Opleidingen, Veerman college de opleiding Klassieke massage te gaan volgen. Naast het praktisch masseren werd ook anatomie, fysiologie, Oosterse filosofie en meridiaanleer gedoceerd. Enthousiast door de positieve effecten van massage, ben ik in 2010 verder gegaan met de opleiding Voetreflexzonemassage, dat ik ook zeer interessant vond. Beide opleidingen zijn door de NESPG (Nederlandse Examen Stichting in de Sport en Perimedische Gezondheidszorg) erkend. Hierna heb ik ter verdere verdieping meerdere (wellness)cursussen gevolgd bij Leffelaar Opleidingen en Sterrenmassage Eemnes.

Om mijn blik te vergroten op massagegebied ben ik in september 2011 in Beautysalon MJ Amsterdam in IJburg gaan werken waar ik ruim een jaar met plezier heb gemasseerd. Daarnaast heb ik 5 jaar als vaste kracht het KLM-massageteam ondersteund tijdens de Dam-tot-Dam loop.

Ik vind het een verrijking van mijn leven dat ik door het geven van massages mensen kan laten ontspannen, de levensenergie kan stimuleren en zo kan bijdragen aan het in gang zetten van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hierdoor kunnen klachten verminderen en zelfs verdwijnen. De passie die ik in dit hele traject voor het masseren heb ontwikkeld, heeft er toe geleid dat ik in 2012 mijn eigen massagepraktijk aan huis ben gestart.

Sinds september 2018 volg ik de opleiding Holistisch Therapeut en Reikimaster bij ZoMa-opleidingen in Westervoort en is mijn interesse in energetische behandelingen toegenomen. In januari 2020 heb ik ter aanvulling een masterclass klankschaaltherapie bij Hans de Back gevolgd. Binnenkort zal ik deze behandelingen ook gaan aanbieden in de praktijk.

U kunt van mij een professionele en respectvolle behandeling verwachten met veel zorg en aandacht.

Graag verwelkom ik u voor een behandeling bij Massagepraktijk Libra!

Claudia Veen, NESPG-Masseur