stoelmassage

Stoelmassage

De massage wordt uitgevoerd op een speciaal daarvoor ontworpen stoel. Door het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen die door het lichaam lopen, worden alle lichamelijke functies gestimuleerd. Geblokkeerde energie kan weer doorstromen en de bloedsomloop wordt optimaal gestimuleerd. U kunt hierbij uw kleding gewoon aanhouden. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt; een opkikker voor lichaam en geest!

Wat kunt u verwachten bij deze massage?
De kamer is aangenaam verwarmd als u binnenkomt en u hoort een rustgevend muziekje.  Tijdens een kopje thee of koffie nemen we kort het intakeformulier (of de voortgang ervan) door. Hierin worden eventuele klachten, medische geschiedenis en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorg ik ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd.

Vervolgens neemt u plaats op de massagestoel, waarbij u uw kleding gewoon aan kunt houden. Door het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen die door het lichaam lopen, worden alle lichamelijke functies gestimuleerd. Hierdoor kan het lichaam worden gerevitaliseerd en kunnen blokkades worden opgeheven.

Mogelijkheden
In een korte tijd, ongeveer 30 minuten, zullen rug, heupen, benen, armen, schouders, hoofd, nek en borstkas worden behandeld. Hierbij wordt druk uitgeoefend op de spieren, pezen, gewrichten, zenuwen, bloedvaten en meridianen. De massagetechnieken die hierbij gebruikt worden zijn vooral drukpuntmassage met aanvullend effleurage, petrissage, huidverschuiven en passieve bewegingen.

Heeft u last van één van de zeven ‘S’-en, zoals Spanning, Stress, Slapeloosheid, Stijfheid, Spierpijn, Slapte of Stemmingen, dan bent u beslist toe aan een Stoelmassage!

Tarief Stoelmassage Duur Prijs
– rug, heupen, benen, armen, schouders, hoofd, nek en borstkas 30 min. € 30,00

Goed om te weten
U kunt het best dunne makkelijk zittende kleding aantrekken.