gebruikte olieën

Massage-olieën

Bij massagepraktijk Libra kunt u kiezen uit de volgende massage-oliën:

Amandelmix Massage Olie
Deze olie bestaat uit Amandel olie (een verzachtende en voedende olie die zeer geschikt is voor alle huidtypes, met name voor de droge, rijpere en babyhuid), Macadamianootolie (is zeer zacht en hydraterend, en is een ideale bescherming voor de droge en ruwe huid), Jojoba-olie (stimuleert het herstel van littekens, beschermt de huid tegen weersinvloeden en is zeer geschikt voor een droge of geïrriteerde huid, vette of acne huid, psoriasis en eczeem) en Vitamine E (zeer geschikt voor wondjes en littekens en vertraagt de gevolgen van het ouder worden).

Champagne Massage-olie
Deze heerlijk geurende Champagne olie, op basis van natuurlijke ingrediënten zoals amandelolie, macadamianootolie en Jojoba-olie, is een verwenning voor huid en geest.

Ontspanningsmassage-olie

In deze Amandel – Jojoba massageolie zitten de volgende essentiële oliën:
Lavendel (heeft een genezende en zuiverende werking, stimuleert het denken en ontspant de zenuwen), Rosalina (vergelijkbaar met rozenhout, rustgevend bij stress),
Geranium (heeft een genezende en rustgevende werking waarin gelijkmoedigheid en evenwicht terug te vinden is) en Sandelhout-West (heeft mentaal en psychisch een zeer sterk harmoniserende werking en herstelt het emotionele evenwicht).
De essence schenkt innerlijke rust en tevredenheid bij mensen die geestelijk uitgeput zijn of een zwakke constitutie hebben.

Energie Opwekkende Massage-olie
In deze Amandel- en Jojoba massageolie zitten de volgende essentiële oliën:
Pepermunt (heeft een kalmerende werking als men geestelijk of intellectueel uitgeput is), Rozemarijn (zuivert lichaam en geest en stimuleert een blijde, optimistische sfeer), Ceder atlas (heeft een verzachtend en zuiverende werking) en Wierook (reguleert angstige gevoelens, brengt gemoedsstemmingen in balans).
Deze essence heeft een opwekkende en verwarmende werking.

Wintermix Massage-olie
In deze Amandel – Jojoba massageolie zitten de volgende essentiële oliën:
Een mix van Kaneel (verwarmend en doorbloedingstimulerend, de pijnstillende en ontkrampende werking geeft aan massage-oliën een extra dimensie bij de behandeling van spierpijnen en verrekkingen), Sinaasappel (verfrissend, rustgevend, kalmerend), Kruidnagel (krachtige antiseptische en pijnstillende eigenschappen), Dennen (stimuleert de bloedsomloop, verlichtend bij spier en reumatische pijn) en Pepermunt (heeft een kalmerende werking als men geestelijk of intellectueel uitgeput is). Een heerlijke geur die hoort bij een koude winteravond, het lichaam verwarmt en onze geest verblijdt. De geur geeft een warm onthaal.
Deze essence heeft een versterkende en verwarmende werking bij kou, maar ook bij innerlijke kilte.

Originele Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage-olie

Een mix van natuurlijke oliën met een extract van rijpe sinaasappel (verfrissend, rustgevend, kalmerend). Een weldaad voor uw huid.

Druivenpit Massage-olie
Druivenpitolie wordt in veel wellnesscentra gebruikt en is een natuurlijke reukloze massageolie die snel in de huid trekt en niet vet blijft Druivenpitolie wordt verkregen uit het persen van druivenpitten. Van nature bevat de olie een hoge concentratie vitamine E, mineralen, anitoxidanten en meervoudig onverzadigde vetten. De olie is zeer geschikt voor de droge, gevoelige en probleemhuid. Vitamine E staat bekend om het verminderen van acne, lijntjes, littekentjes en ouderdomsvlekken. De stof pycnogenol beschermt tegen vrije radicalen en versterkt tere haarvaatjes. Druivenpitolie stimuleert de bloeddoorstroming, aanmaak van collageen en de olie bevat regeneratieve en anti-aging eigenschappen.