voetmassage

Wellness Voetmassage

Onze voeten zijn het belangrijkste onderdeel van het menselijk lichaam en dragen de hele dag ons gehele gewicht. Helaas worden ze altijd weggestopt in sokken en schoenen. Laat uw voeten weer stralen met het heerlijke ontspannende wellness voetarrangement!

Het arrangement bestaat uit:
– ontvangst met een kopje thee of koffie en wat lekkers
– een heerlijk warm bubbelend voetenbad met Dode Zeezout en lavendel
– een effectieve voetscrub
– een verwarmend of verkoelend voetmasker
– een ontspannende voetmassage met een heerlijk geurende olie.

Wat kunt u verwachten bij deze massage?
De kamer is aangenaam verwarmd als u binnenkomt en u hoort een rustgevend muziekje.
U neemt plaats op een stoel en plaatst uw voeten in een heerlijk warm bubbelend voetbad met Dode Zeezout met lavendel, waarbij uw voeten alvast een eerste prikkeling ondervinden. Tijdens het voetbad krijgt u een kopje thee of koffie en nemen we kort het intakeformulier (of de voortgang ervan) door. Hierin worden eventuele klachten, medische geschiedenis en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorg ik ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd.
Na het voetbad mag u op de massagetafel gaan zitten of liggen, waarbij u uw kleding gewoon aan kunt houden. Voor een vrije energetische doorstroming is het bij een strakke broek beter om deze open of uit te doen. U wordt afgedekt met schone badlakens.

Eerst worden uw voeten gescrubd om de huid van de voeten en onderbenen te ontdoen van dode huidcellen, zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen. De basis van deze bijzonder effectieve scrub is een mineraalrijke witte klei met abrikozenpitjes en een verzachtende calendulaolie. Heerlijke warme kompressen reinigen uw huid. Vervolgens wordt er een verwarmend of verkoelend masker aangebracht en worden uw voeten heerlijk ingepakt, zodat de klei in het masker zijn genezende en verzorgende werking kan doen. Na ongeveer 15 minuten, waarbij u kunt genieten van de sensatie van de etherische olie, zal het masker worden verwijderd met warme kompressen. De behandeling wordt afgesloten met een diep ontspannende en heerlijk geurende olie, bestaande uit zonnebloem, amandel en jojoba-olie met zoete sinaasappel, lavendel en Ylang-Ylang. De etherische oliën hebben een antiseptische werking en zorgen voor een diepe ontspanning en een licht verwarmend effect.

Mogelijkheden
Het wellness voetarrangement van ruim 60 minuten omvat behandeling van de voeten en onderbenen. Het voetmasker is gerelateerd aan het jaargetijde. Het verwarmende voetmasker wordt meestal toegepast in de herfst en winter. Het is een heerlijk geurend en intens huidverzorgend masker met o.a. kaneel, den en gember. Dit voetmasker heeft een verwarmende werking op de huid, stimuleert de bloedsomloop, is antiseptisch en weerstandsverhogend. Het verkoelende voetmasker wordt vaker gebruikt tijdens de lente en zomer. Het is een verkwikkend voetmasker met o.a. pepermunt, eucalyptus, rozemarijn en lavendel die zorgen voor een tintelfris gevoel. Dit voetmasker heeft een langdurige verkoelende werking en helpt bij zware vermoeide benen, is antiseptisch en weerstandsverhogend.

Tarief Wellness Voetmassage Duur Prijs
– Wellness arrangement voor de voeten en onderbenen 60 min. € 50,00