indian Candle-massage

Indian Candle-massage

Voor pure verwennerij is de Indian candle-massage een absolute must! Deze massage start met een lichaamsscrub met olie op basis van mineralen en zouten uit de Dode Zee. Vervolgens wordt de warme, geurige en hydraterende massageolie waarmee u wordt gemasseerd, verkregen uit de brandende kaars. Uw huid wordt verwend met een moisturizer die een temperatuur heeft van 3°C boven de lichaamstemperatuur.

Wat kunt u verwachten bij deze massage?
De kamer is aangenaam verwarmd als u binnenkomt en u hoort een rustgevend muziekje.
Tijdens een kopje thee of koffie nemen we kort het intakeformulier (of de voortgang ervan) door. Hierin worden eventuele klachten, medische geschiedenis en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorg ik ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd. Nadat u zich heeft uitgekleed, gaat u in uw slip op de massagetafel liggen en wordt u afgedekt met schone badlakens.

Eerst wordt er een warm kompres op de rug gelegd en daarna gescrubd met olie op basis van mineralen en zouten uit de Dode Zee. Na het afnemen met warme kompressen wordt u heerlijk gemasseerd met de warme puur natuurlijke olie die is ontstaan bij het branden van de Indian Candle. Dankzij de innovatieve technologie waarmee deze kaarsen worden gemaakt heeft het ‘kaarsvet’ (de puur natuurlijke olie) van de brandende kaars een temperatuur van 3 graden boven de lichaamstemperatuur. Dit maakt het mogelijk om de olie direct vanaf de brandende kaars op het lichaam aan te brengen en te genieten van de warme hydraterende massageolie en de heerlijke geur. Kortom een sensationele ervaring!

Deze milieuvriendelijke massagekaars is gemaakt van ecologisch gecertificeerde sheabutter, soja-olie, avocado-olie, saffloerolie, jojoba-olie en vitamine E met een heerlijke geur van etherische oliën. Deze samenstelling van voedende ingrediënten zorgen voor een diepgaande hydratatie en laat de huid soepel, zacht en heerlijk geurend aanvoelen
U kunt kiezen uit:
• Massagekaars lavendel
• Massagekaars detox
• Massagekaars loving

Tarief Indian Candle-massage Duur Prijs
– Indian Candle-massage voor achterzijde lichaam
– Indian Candle-massage voor gehele lichaam
60 min.
90 min.
€ 60,00
€ 75,00