scrubmassage met rugpakking

Scrubmassage met rugpakking

Voor het ultieme verzorgen en ontspannen van uw lichaam is een scrubmassage de juiste keuze. Na een uitgebreide scrubmassage ondergaat u naar keuze een heerlijke ontspannende rug-, nek- en schoudermassage of een rugpakking in combinatie met de infrarood sauna.
Door uw huid te laten scrubben met scrubzout uit de Dode Zee worden dode huidcellen verwijderd met als resultaat een heerlijke zachte gezonde en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging met het Dode Zeezout wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en uw huid gevoed met vele rijke mineralen uit de Dode Zee. Hierdoor bouwt de huid een grotere weerstand op en de huid wordt sterker. Een scrubmassage is ook een goede voorbereiding voor de zon, zodat u mooier en egaler kleurt en langer kunt genieten van uw bruine kleurtje.

Wat kunt u verwachten bij deze massage?
De kamer is aangenaam verwarmd als u binnenkomt en u hoort een rustgevend muziekje.
Tijdens een kopje thee of koffie nemen we kort het intakeformulier (of de voortgang ervan) door. Hierin worden eventuele klachten, medische geschiedenis en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorg ik ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd. Nadat u zich heeft uitgekleed, gaat u in uw slip op de massagetafel liggen en wordt u afgedekt met schone badlakens.

Tijdens de scrubmassage maak ik gebruik van warme natuurlijke olie die op dat moment past bij uw stemming, aangevuld met scrubzout uit de Dode Zee. Uw huid wordt afgenomen met warme kompressen.
Na de scrubmassage kunt u kiezen uit:
– een ontspanningsmassage voor rug, nek en schouders met warme natuurlijke olie naar keuze of
– een rugpakking met voedende eigenschappen in combinatie met de infrarood sauna of
– een combinatie van bovenstaande mogelijkheden.

Een rugpakking voedt, verstevigt en ontgift de huid, stimuleert de stofwisseling en werkt ontspannend en vitaliserend.
U kunt hierbij kiezen uit:
– een anti-aging rugpakking (combinatie van o.a. kokosolie, sheabutter, olijfolie, hyaluronzuur en   andere natuurlijke oliën die rijk zijn aan vitamine A en E)
– een zuivere honing champagne rugpakking
– een chocolade klei rugpakking

De pakking is zeer aangenaam en de werkzame en diepvoedende bestanddelen kunnen hun werk doen terwijl u ontspant in de infrarood sauna. De pakking wordt verwijderd met heerlijke warme kompressen, waarna een bodybutter wordt aangebracht.

Mogelijkheden:
Een behandeling van een uur omvat een scrubmassage van alleen de achterzijde van het lichaam met een rugmassage of –pakking. Een behandeling van anderhalf uur omvat een scrubmassage van het hele lichaam met een rugmassage of –pakking. Bij een totale scrubmassage van 2 uur kunt u zowel een rugpakking i.c.m. de infrarood sauna als een rug-, nek- en schoudermassage ontvangen.

Tarief Scrubmassage met Rugpakking   Duur Prijs
– Scrubmassage voor de achterzijde van het lichaam
– Scrubmassage voor het gehele lichaam
– Scrubmassage totaal (met rugmassage, pakking en sauna)
 60 min.
90 min.
120 min.
€ 60,00
€ 75,00
€ 90,00