voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage

Bij een voetreflexzonemassage worden zowel lichamelijke als geestelijke klachten behandeld d.m.v. drukpuntmassage op de voet. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Door massage van de voeten oefenen we een gunstige invloed uit op de gehele mens en spreken we het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan. Dit kan leiden tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

Wat kunt u verwachten bij deze massage?
De kamer is aangenaam verwarmd als u binnenkomt en u hoort een rustgevend muziekje.
U neemt plaats op een stoel en plaatst uw voeten in een heerlijk warm bubbelend voetbad met dode zeezout met lavendel, waarbij uw voeten alvast een eerste prikkeling ondervinden. Tijdens het voetbad krijgt u een kopje thee of koffie en nemen we kort het intakeformulier (of de voortgang ervan) door. Hierin worden eventuele klachten, medische geschiedenis en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorg ik ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd.

Na het voetbad mag u op de massagetafel gaan zitten of liggen, waarbij u uw kleding gewoon aan kunt houden. Voor een vrije energetische doorstroming is het bij een strakke broek beter om deze open of uit te doen. U wordt afgedekt met schone badlakens.
Door een stimulerende of kalmerende massage van de reflexzones op uw voet wordt de energetische doorstroming van het hele lichaam bevorderd. Hierdoor kan het lichaam worden gerevitaliseerd en kunnen blokkades worden opgeheven. De massage werkt ontspannend en stimuleert de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke verfrissende voetencrème die masserend wordt aangebracht

Mogelijkheden
Een behandeling van ruim 45 minuten omvat alle reflexzones op de voet waarbij alle organen, spieren, gewrichten, zenuwen, klieren en lichaamsdelen aan bod komen. De massagetechnieken die hierbij gebruikt worden zijn vooral drukpuntmassage met aanvullend effleurage en vibratie (schudden).

Tarief Voetreflexzonemassage Duur Prijs
– alle reflexzones op de voeten 45 min. € 40,00

Goed om te weten
Er kunnen tijdens en/of tot enkele dagen na de behandeling lichamelijke en/of emotionele reacties optreden. Dit zijn tijdelijke reacties. Belangrijk is om na de behandeling voldoende water te drinken. Iedere reactie na een behandeling, zowel een aangename als een minder aangename, is positief!