hotchocolate-massage

Hotchocolate-massage

Bij een hotchocolatemassage wordt gemasseerd met een mengsel van warme olie en

gesmolten pure chocolade. Dit geeft een heerlijk romig gevoel op de huid. De cacao in de chocolade bevat anti-oxidanten en heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti-verouderende werking.

Het arrangement bestaat uit:

• Ontvangst met een kopje thee of koffie en chocolade

• een scrubbehandeling met chocolade scrubolie

• een chocolade klei-pakking op de rug

• een kwartier relaxen in de infrarood sauna

• een ontspanningsmassage met warme chocolade massageolie ter afsluiting.

Wat kunt u verwachten bij deze massage?

De kamer is aangenaam verwarmd als u binnenkomt en u hoort een rustgevend muziekje.

Tijdens een kopje thee of koffie nemen we kort het intakeformulier (of de voortgang ervan) door. Hierin worden eventuele klachten, medische geschiedenis en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorg ik ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd. Nadat u zich heeft uitgekleed, gaat u in uw slip op de massagetafel liggen en wordt u afgedekt met schone badlakens.

De achterzijde van uw lichaam wordt behandeld met een heerlijk ruikende chocolade scrubolie op basis van Dode Zeezout, Macadamianootolie en Amandelolie. Het reinigt de huid en ontdoet deze van dode huidcellen en oneffenheden. Tevens stimuleert het de doorbloeding van de huid.

De chocolade kleipakking is een verwenning voor uw lichaam. De pakking is op basis van rauwe biologische cacaopoeder, gele klei en amandelolie. Deze wordt aangebracht op de rug, waarna deze wordt afgedekt met folie. De pakking is zeer aangenaam en de werkzame en diepvoedende bestanddelen kunnen hun werk doen terwijl u ontspant in de infrarood sauna. De pakking wordt verwijderd met heerlijke warme kompressen.

Vervolgens wordt uw lichaam gemasseerd met heerlijk geurende chocoladeolie: een verwenning voor huid en geest! De olie is op basis van Amandelolie, Jojobaolie, Macadamianootolie en pure gesmolten chocolade met 70% cacao. Chocolade is een product dat diverse stoffen bevat die een bewezen effect op de hersenen hebben zoals de neurotransmitters: fenylethylamine (lichaamseigen stof die mensen aanmaken als ze verliefd zijn), dopamine, serotonine en endorfine (gelukshormonen) en de stoffen cafeïne, theobromine en anandamide.

Na de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht. De heerlijke geur van chocolade prikkelt je zintuigen en zorgt dat je met een opgewekt gevoel naar huis gaat!

Tarief Hotchocolate-massage Duur Prijs
– Hotchocolate-arrangement voor achterzijde lichaam

– Hotchocolate-arrangement voor achterzijde lichaam
inclusief chocolade gezichtsmasker

90 min.

105 min.

€ 60,00

€ 70,00