honing-massage

Honing-massage

Een honingmassage is een diepverzorgende massage. Honing bevat diverse suikers mineralen en sporenelementen die een voedende waarde hebben voor de huid. De huid wordt vernieuwd en met dieptewerking gevoed. Na de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht, met een prachtige glans.

Het arrangement bestaat uit:
• Ontvangst met een kopje koffie of thee met (honing) lekkernij
• een scrubbehandeling met scrubolie op basis van Dode Zeezout
• een honing champagne-pakking op de rug
• een kwartier relaxen in de infrarood sauna
• een ontspanningsmassage met warme honing massageolie ter afsluiting.

Wat kunt u verwachten bij deze massage?
De kamer is aangenaam verwarmd als u binnenkomt en u hoort een rustgevend muziekje.
Tijdens een kopje thee of koffie nemen we kort het intakeformulier (of de voortgang ervan) door. Hierin worden eventuele klachten, medische geschiedenis en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorg ik ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd. Nadat u zich heeft uitgekleed, gaat u in uw slip op de massagetafel liggen en wordt u afgedekt met schone badlakens.

De achterzijde van uw lichaam wordt behandeld met een heerlijk ruikende scrubolie op basis van Dode Zeezout, Macadamianootolie en Amandelolie. Het reinigt de huid en ontdoet deze van dode huidcellen en oneffenheden. Tevens stimuleert het de doorbloeding van de huid.
De honing champagne-pakking is een verwenning voor uw lichaam. De pakking werkt kalmerend, vochtherstellend en bevordert een natuurlijke drainage. Deze wordt aangebracht op de rug, waarna deze wordt afgedekt met folie. De pakking is zeer aangenaam en de werkzame en diepvoedende bestanddelen kunnen hun werk doen terwijl u ontspant in de infrarood sauna. De pakking wordt verwijderd met heerlijke warme kompressen.
Vervolgens wordt uw lichaam gemasseerd met zuivere massageolie (op basis van Amandelolie, Jojobaolie, Macadamianootolie) en 100% pure honing een verwenning voor huid en geest! Honing wordt makkelijk door de huid opgenomen en geeft veel energie.
Deze massage is in het bijzonder geschikt voor een droge, gestreste, niet elastische huid. Is uw huid droog geworden door de zon of de centrale verwarming, dan is deze verzorgende massage met ‘het vloeibare goud’ een echte aanrader!

Tarief Honing-massage Duur Prijs
– Honing-arrangement voor achterzijde lichaam
– Honing-arrangement voor achterzijde lichaam
inclusief honinggezichtsmasker
 90 min.
105 min.
€ 60,00
€ 70,00

Goed om te weten:
Uw huid wordt volledig met warme kompressen gereinigd, zodat u zonder ‘plakkerig gevoel’ de massagepraktijk kunt verlaten. Eventueel is er ook wasgel beschikbaar.