gezichtsbehandeling

Wellness Gezichtsmassage

Wilt u genieten van een gezichtsmassage gecombineerd met een intense, diepte reiniging en verzorging van het gezicht, dan kunt u kiezen voor de wellness gezichtsmassage. Deze behandeling combineert een gezichtsreiniging en –verzorging (peeling en masker) met een massage. Naast algehele ontspanning zal uw huid na deze behandeling verjongd, stralend, gehydrateerd en fris aanvoelen!

Wat kunt u verwachten bij deze massage?
De kamer is aangenaam verwarmd als u binnenkomt en u hoort een rustgevend muziekje.
Tijdens een kopje thee of koffie nemen we kort het intakeformulier (of de voortgang ervan) door. Hierin worden eventuele klachten, medische geschiedenis en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorg ik ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd. Vervolgens mag u op de massagetafel plaatsnemen, waarbij u behalve uw shirt uw kleding gewoon aan kunt houden. U wordt afgedekt met schone badlakens.

Voordat het Tyro Algenmasker wordt aangebracht, krijgt u eerst een diepte reiniging met een peeling en gebruik van een professioneel stoomapparaat (Vapozone). Deze behandeling verwijdert de dode huidcellen, maakt de huid glad en soepel en reinigt diep de poriën, zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen.. Het masker werkt hydraterend en stimulerend en heeft een verkwikkende en zuiverende werking. De algen hebben een stimulerende werking op de vetstofwisseling. Het masker absorbeert alle onzuiverheden in 10 à 15 minuten. Na een vermoeiende dag is dit masker een heerlijke opkikker voor de huid. Warme kompressen reinigen vervolgens uw huid. Hierna volgt de gezichtsmassage met een speciale heerlijk geurende massagecrème van Tyro De huid voelt na afloop lekker zacht en heeft een frisse uitstraling. Bijkomend voordeel is dat de huid hierdoor sneller en mooier egaal bruin wordt bij het zonnebaden.

Mogelijkheden
De wellness gezichtmassage van ruim 45 minuten omvat behandeling van het gezicht, nek en decolleté. De wellness gezichtsmassage kan zeer goed gecombineerd worden met een voetreflexzonemassage. Klik hier om te lezen wat dat inhoudt.

Tarief Wellness Gezichtsmassage Duur Prijs
– Wellness Gezichtsmassage
– Wellness Gezichtsmassage icm. Voetreflexzonemassage
45 min.
75 min.
€ 27,50
€ 42,50

Voor alle duidelijkheid: ik ben géén Schoonheidsspecialiste en de behandeling die ik aanbied is niet gericht op huidverbetering maar als een stukje extra wellness en verzorging en een fijne aanvulling op de massage, uiteraard met professionele producten  en hygiënisch werken.