gastenboek2

Gastenboek

Beste bezoeker van massagepraktijk Libra,
Ik zou het zeer op prijs stellen, als u, naar aanleiding van uw massagebehandeling of anderszins, een berichtje zou willen achterlaten in mijn gastenboek. Hartelijk dank daarvoor!


 Naam
 Bericht


Om spam-mail tegen te gaan graag de uitkomst van de rekensom invullen.
9 + 4=

(19)
Ben.
21 January 2015

Vakkundig, met alle persoonlijke aandacht en stuurt per email nog eens oefeningen voor de nekklachten. Eerst even met een kop thee tot rust komen en na afloop een flesje water mee! Ben nu van mijn klachten af en ging bovendien altijd relext de deur uit. Gewoon doen, van harte aanbevolen! ( tegen billijke kosten bovendien).

Jorrita Tuurenhout
21 November 2014

Na een drukke werkweek heerlijk tot rust gekomen en genoten van de massage.
Ik kom graag weer terug!

Margreet Grooteman
1 November 2014

Lieve Claudia,

Ik heb genoten van je ontspannende massage. De aandacht die voelbaar was (je deed eerst een babbel en toen ik op de tafel lag werd er niet meer gepraat, heerlijk vind ik dat ;O) en je liefdevolle aanraking. Wat ik ook heel fijn vond was dat je aan het eind niet mijn hoofd nog ging masseren met oliehanden, mijn haar wordt dan altijd 1 grote puinhoop. De 'ik weet de naam niet meer, hoofdspin..?' deed het prima! En de massage met de heerlijk warme stenen was ook heel lekker en bijzonder. Na afloop kreeg ik een flesje water mee, zo zorgzaam en lief!! Het rustige muziekje, met de juiste (zachte) volume was ook super. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Liefs,
Margreet

Henk Happe
2 October 2014

Beste Claudia
Ik heb geweldig genoten! heerlijk ontspannen en zeker voor herhaling vatbaar! Ook de hotstones waren top en ging totaal ontstresst de deur uit..
In één woord GEWELDIG! en zeker voor herhaling vatbaar..
Gr. Henk

Susan
28 February 2014

Zeer professionele behandeling met een huiselijke en vertrouwde sfeer. Echt een aanrader!

Anita Snoek
1 February 2014

Kreeg een kadokaart van een aantal vriendinnen, te besteden bij massagepraktijk Libra en heb gekozen voor de Hotstonemassage!
Het was in 1 woord: GEWELDIG!!!!
Zeer ontspannend, absoluut niet pijnlijk, omdat de stenen te warm zouden kunnen zijn, wat ik wel eens hoorde. Het begint al bij binnenkomst in de ruimte, met een heerlijk kopje thee, rustgevende muziek en een gezellig welkomstgesprekje. Daarna alleen maar genieten en tot rust komen! Viel bijna in slaap! Ik ga zeker nog eens! Een echte aanrader dus!!

Manon Terwiel
3 January 2014

Heb een keer van de hotstone massage mogen genieten...was voor mij waarschijnlijk iets te heftig...des ondanks...was de massage....geweldig...verheug me op me ontspannings massage....mm....

Ans Aarts
7 December 2013


Lieve Claudia,

Ik wil je bedanken voor de lieve en gezellige ontvangst in je perfecte salon met de mooie rustgevende sfeer muziek.
Wat was de voetreflexmassage een fijne ervaring met zoveel zorg en aandacht.
Het is een stimulatie voor je lichaam.
Ik kom zeker weer terug.

Liefs en dikke kus,
Ans


Hetty Wolthuis
3 December 2013

Gisteren van een heerlijke ontspanningsmassage genoten bij Libra.
Eerst een professionele intake.
De gezellig ingerichte salon ruikt heerlijk en de produkten die gebruikt worden ook zodat je ook thuis nog vaak herinnerd wordt aan het heerlijke gevoel van ontspanning en vrijheid dat je ervaart als je op de massagebank ligt bij Libra.
De zorgvuldigheid wordt gecompleteerd door het flesje water dat je na afloop meekrijgt en het proefje bodylotion in een mooie verpakking.
Gaan zou ik zeggen en niet duur!

Petra
13 November 2013

Wat is het iedere keer een fijne ervaring om op zo'n prettige en professionele wijze te worden behandeld. Echt een kadootje!

Gerdien Onsia
10 November 2013

Lieve Claudia,

Ik wil je bedanken voor de massage behandeling en de massages die hopelijk nog komen. Het is en blijft een weldaad voor je lichaam.
Heel veel succes en dat je in de toekomst veel mensen mag behandelen.

liefs en dikke kus Gerdien.

John Rijpstra
8 November 2013

Hi Claudia,
Wat een openbaring! De site ziet er mooi uit met een professionele opbouw en transparante uitleg. Jou kennende zal ook de praktijk van de diverse behandelingen bij jou in goede handen zijn en is SUCCES dus verzekerd.
Sp.gr. John

Martin van Hooren
6 November 2013

Hallo Claudia, mooi opgezet en duidelijke site, je weet precies waar je aan toe bent. En of ik me een keer door jou (Libra) laat masseren is nog een open vraag. Ik kan wel een pijntje verzinnen. Ik wens je een prima start toe en hopelijk kun je een mooie klantenkring opbouwen, al waren het maar al die bekende KLM-mensen. Nogmaals beleef veel plezier aan deze opzet, van harte gefeliciteerd en alle sicces gewenst.
Liefs Martin


Francis
6 November 2013

Lieve Claudia wat een prachtige site heb je. Goede uitleg over de behandelingen en mooie foto's, maar ik had niet anders verwacht, helemaal Claudia! Heel veel geluk met je praktijk.
En, ik kom zeker nog een keer voor een behandeling. Ontspannen vind ik erg moeilijk en overgeven aan die ontspanning helemaal, maar dat is jou wel gelukt hoor!
Liefs en tot gauw,
Francis


Kitty en Frank
6 November 2013

Heel veel succes met je praktijk. Het ziet er aantrekkelijk uit.

Ans Aarts
6 November 2013

Lieve Claudia,
VAN HARTE GEFELICITEERD met de opening van je massagepraktijk LIBRA.
Wat een prachtige, duidelijke en uitnodigende website.
Heel veel plezier en succes en gauw tot ziens.
Veel liefs,
Henk en Ans

Judith van Eck
6 November 2013

Wat een mooie website!!!
Ik vind het leuk om over alle massagebehandelingen te lezen, wat het inhoud en wat je kunt verwachten. Duidelijk en uitgebreid beschreven. Mooie foto's. En prachtige 'groene achtergrond'. Vind het Top!
Ik kan bijna niet kiezen uit alle heerlijke mogelijkheden... Maar ik begin met de Hotstone massage.......
Lieve groet,
Judith

Anne van Eechoud
6 November 2013

Ziet er fantastisch uit, Claudia! Ik ga snel weer eens een massage bij je boeken; 'magic hands'!!!

alfons knijn
6 November 2013

Mooie site geworden, Arthur je hebt hier goed werk verricht, Claudia veel succes