champagne-massage

Champagne-massage

Een champagne-massage is een luxueus arrangement met heerlijk geurende champagne producten.

Het arrangement bestaat uit:
– ontvangst met een glaasje ‘bubbels’ (of kopje thee)
– een scrubbehandeling met champagnebody-scrubolie
– een champagne honing-pakking op de rug
– een kwartier relaxen in de infrarood sauna
– een ontspanningsmassage met warme champagne massageolie ter afsluiting

Wat kunt u verwachten bij deze massage?
De kamer is aangenaam verwarmd als u binnenkomt en u hoort een rustgevend muziekje.
Tijdens een glaasje ‘bubbels’ of kopje thee nemen we kort het intakeformulier (of de voortgang ervan) door. Hierin worden eventuele klachten, medische geschiedenis en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorg ik ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd. Nadat u zich heeft uitgekleed, gaat u in uw slip op de massagetafel liggen en wordt u afgedekt met schone badlakens.

Uw lichaam wordt behandeld met een heerlijk ruikende champagnebody-scrubolie op basis van Dode Zeezout, Macadamianootolie en Amandelolie. Het reinigt de huid en ontdoet deze van dode huidcellen en oneffenheden. Tevens stimuleert het de doorbloeding van de huid.
De champagne honing lichaamspakking is een verwenning voor uw lichaam. De pakking is op basis van zuivere bloemenhoning met champagne. Deze wordt aangebracht op de rug, waarna deze wordt afgedekt met folie. De pakking is zeer aangenaam en de werkzame en diepvoedende bestanddelen kunnen hun werk doen terwijl u ontspant in de infrarood sauna. De pakking wordt verwijderd met heerlijke warme kompressen.
Vervolgens wordt uw lichaam gemasseerd met heerlijk geurende Champagne olie: een verwenning voor huid en geest! De olie is op basis van Amandelolie, Jojobaolie, Macadamianootolie.

Na de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht, met een prachtige glans. Een onvergetelijke ervaring deze champagne belevenis!

Tarief Champagne-massage Duur Prijs
– Champagne-arrangement voor achterzijde lichaam
– Champagne-arrangement voor gehele lichaam
 90 min.
120 min.
€ 60,00
€ 70,00