aanbieding augustus 2014

Deze maand kunt u bij Massagepraktijk Libra genieten van een heerlijke zomerse honingscrub en -massage voor de achterzijde van het lichaam.

image

Honingmassage
van 60 minuten
Actieprijs € 35,=

Een honingmassage is een diepverzorgende massage. Honing bevat diverse suikers mineralen en sporenelementen die een voedende waarde hebben voor de huid. De huid wordt vernieuwd en met dieptewerking gevoed. Na de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht, met een prachtige glans.

Wat kunt u verwachten bij deze massage?
De kamer is aangenaam verwarmd als u binnenkomt en u hoort een rustgevend muziekje.
Tijdens een kopje thee of koffie nemen we kort het intakeformulier (of de voortgang ervan) door. Hierin worden eventuele klachten, medische geschiedenis en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorg ik ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd. Nadat u zich heeft uitgekleed, gaat u in uw slip op de massagetafel liggen en wordt u afgedekt met schone badlakens.

De achterzijde van uw lichaam wordt eerst behandeld met een heerlijke energieke zomerse honingscrub op basis van honing, bruine suiker, geraspte gember en citroensap. Het reinigt de huid en ontdoet deze van dode huidcellen en oneffenheden. Gember heeft een goede invloed op de bloedcirculatie en stofwisseling van de huid. Het reinigt diep en bevordert de afvoer van gifstoffen. De honingscrub wordt verwijderd met heerlijke warme kompressen.
Vervolgens wordt uw lichaam gemasseerd met zuivere massageolie (op basis van Amandelolie, Jojobaolie, Macadamianootolie) en 100% pure honing; een verwenning voor huid en geest! Honing wordt makkelijk door de huid opgenomen en geeft veel energie.
Deze massage is in het bijzonder geschikt voor een droge, gestreste, niet elastische huid.
Is uw huid droog geworden door de zon, dan is deze verzorgende massage met ‘het vloeibare goud’ een echte aanrader!

Deze aanbieding is eventueel uit te breiden met een honing-champagne pakking voor de rug voor de actieprijs van € 5,=.

 

Graag tot ziens in massagepraktijk Libra!